Congreso Voluntariado Alicante
Congreso Voluntariado Alicante

1, 2 de diciembrede 2021

ADDA - Sala de cámarade 9:00h. a 14:40h.

presentació

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, que es celebra el pròxim dia 5 de desembre, la Diputació d'Alacant posa en marxa el ‘I Congrés Provincial de Voluntariat: “Persones amb Propòsit”, un espai de trobada, reflexió i coneixement sobre la solidaritat de l'acció voluntària i la seua implicació en la qualitat de vida de la ciutadania.

Un Congrés que té com a principal objectiu, ressaltar la important labor de totes aquelles persones que decideixen, de manera desinteressada, tendir una mà amiga, per a fer de la nostra societat, un lloc millor.

El voluntariat és molt més que una actitud: és un estil de vida. Una manera de viure que condiciona totes les accions de les persones que ho exerceixen i la manera de les quals de fer està basada en principis de solidaritat.

El programa del Voluntariat de les Nacions Unides entén el voluntariat com universal i inclouen-te, i reconeix el voluntariat en tota la seua diversitat, així com els valors que ho sustenten: lliure albir, entrega, compromís i solidaritat.

Esperem comptar amb la vostra presència