Congreso Voluntariado Alicante
Congreso Voluntariado Alicante

1, 2 de diciembrede 2021

ADDA - Sala de cámarade 9:00h. a 14:40h.

servei de ludoteca

Es posa a disposició dels congressistes un servei de ludoteca per als que hagen d'assistir acompanyats a l'esdeveniment amb els seus fills/as, a fi de fer efectiva la conciliació de la vida personal, familiar i laboral.

L'edat dels xiquets/as per a poder beneficiar-se del servei de Ludoteca serà entre l'interval d'edat d'1 a 3 anys.

Este servei se situarà en una de les sales de l'ADDA, la cuestión que facilitarà el contacte amb els xiquets i les xiquetes sempre que les persones participants ho desitgen.

CARACTERÍSTIQUES DEL SERVEI DE LUDOTECA

El Servei de Ludoteca inclou els apartats següents:

  • Inclou els espais de taller (pintura, teatre, música, mamalitats, audiovisual (visionat de cd’s musicals, pedagógicos...) i de lectura.
  • Es desenvoluparia els dies 1 i 2 de desembre, en horari coincident amb el del congrés."
  • Té un límit de places de 15 xiquets/es. La prioritat s'establirà per rigorós orde d'inscripció.
  • Per a xiquets/es que no utilitzen bolquer hauran de portar una motxilla amb una muda per a poder canviar-li en cas de necessitat. La motxilla estarà visiblement marcada amb el nom del niño/a i contindrà: un canvi de roba completa.
  • Materials que han de portar els xiquets/es que utilitzen bolquers: bolquers, cremeta especial per a les irritacions cutànies i motxilla amb una muda de recanvi.
  • En relació a l'alimentació: als xiquets/es li'ls oferirà un esmorzar i berenar: suc, galletes, yogur...El Servici de Ludoteca no disposarà de menjador.
  • El personal amb què comptarem per al Servei de Ludoteca és el següent: Diplomat en Magisteri Infantil i Técnico/a en Educació Infantil.
  • En els casos d'administració de medicaments, l'organització no es fa responsable de l'administració dels mateixos. No obstant això, els pares i mares podran accedir al Servei de Ludoteca a qualsevol hora per a realitzar la dita tasca. La ludoteca, disposarà d'una farmaciola i d'aquells medicaments genèrics, però s'utilitzaran sempre amb el consentiment dels padres/madres i tutores/as.